top of page
  • Εικόνα συγγραφέαNeurolife

Στηρίζουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό!

Η NeuroLife, υποστηρίζοντας την ιδέα του ερασιτεχνικού αθλητισμού για κάθε ηλικία, συμμετέχει ενεργά με δική της ομάδα, την “NeuroLife -Team 70 B.C”, στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Basket ΑΤΛΑΣ. Επίσης συμμετείχε για πρώτη χρόνια στο event 3on3 Basketball που διοργανώνει το St. Catherine’s British School για φιλανθρωπικό σκοπό κατακτώντας την δεύτερη θέση.

Αρχίζοντας με το άθλημα του Basket ελπίζουμε να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε στο μέλλον και άλλα αθλήματα σε επίπεδο ομάδων ή και μεμονωμένων αθλητών. Είμαστε θερμοί υποστηρικτές και κοινωνοί της ιδέας για άθληση σε όλες τις ηλικίες με μόνη απολαβή την υγεία και τη διασκέδαση.

Στο πλαίσιο αυτό η NeuroLife με βαθύ αίσθημα κοινωνικής ευθύνης υποστηρίζει υγειονομικά όλους τους παίκτες των ομάδων, που συμμετέχουν στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Basket JumpBall και της επίσημης ομάδας Ά ΕΣΚΑ ΑΘΗΝΩΝ “Πολυνίκης Αγ. Βαρβάρας”, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, προσφέροντας δωρεάν ιατρικές εξετάσεις. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2106502960.

5 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page