top of page

Η Ομάδα μας

Η πολυδιάστατη φύση της νευρολογίας και της ιατρικής γενικότερα, καθώς και η ανάγκη για άμεση, αποτελεσματική και διεπιστημονική αντιμετώπιση των ασθενών με νευρολογικά νοσήματα, οδήγησε στη δημιουργία της NeuroLife.

ομάδα neurolife

Η Αποστολή μας

Είμαστε μια ομάδα έμπειρων νευρολόγων που δραστηριοποιείται στην Αθήνα από το 2015. Η εξειδίκευση, η συνεχής ενημέρωση και η αμεσότητα των ιατρών μας βεβαιώνει την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των ασθενών, από το πρώτο στάδιο της έγκαιρης διάγνωσης και της κατάλληλης και αποτελεσματικής θεραπείας, έως την περαιτέρω παρακολούθηση και εξατομικευμένη, πολυεπίπεδη υποστήριξη.

Η ομάδα μας πλαισιωμένη από ένα σύνολο συνεργατών λοιπών ειδικοτήτων (λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ειδικοί νοσηλευτές, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι), έχει στόχο να καλύψει την ανάγκη της ολοκληρωμένης και πολύπλευρης αντιμετώπισης των ασθενών με νευρολογικά προβλήματα.

Το όραμά μας

Για εμάς στην NeuroLife πάνω απ’ όλα έχει σημασία η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Αυτό μας δένει ως ομάδα και μας κινητοποιεί για το μέλλον.

Στοχεύουμε όχι μόνο στην προσφορά ιατρικών υπηρεσιών, αλλά και στην εξοικείωση του κοινού με τη νευρολογία. Προσπαθούμε να φέρουμε κοντά υγιείς και πάσχοντες, να αναδείξουμε τις ιδιαιτερότητες των ασθενών με νευρολογικά προβλήματα, να κινητοποιήσουμε το κοινωνικό σύνολο απέναντι στο νευρολογικό ασθενή, να εκπαιδεύσουμε τους υγιείς στην αναγνώριση των συμπτωμάτων.

ομάδα neurolife

Βάσω Ζησιμοπούλου

Νευρολόγος, MD, MBA

Ζησιμοπούλου νευρολόγος

Η Βάσω Ζησιμοπούλου με καταγωγή από το Αγρίνιο είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και του τμήματος Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εκπαιδεύτηκε και έλαβε τη ειδικότητα Νευρολογίας στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και στο Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός». Το 2018 μετεκπαιδεύτηκε στην Νευροεντατικολογία στη Neuro-Intensive Care Unit (NICU) στο Henry Ford Hospital στις ΗΠΑ ως προσκεκλημένη νευρολόγος.  Δημιούργησε το 2016 και διηύθυνε τη Μονάδα Εγκεφαλικών του ΙΑΣΩ General (μετέπειτα Metropolitan General) ως Διευθύντρια της Ά Νευρολογικής Κλινικής. Το 2019 δημιούργησε και οργάνωσε τη Μονάδα Αντιμετώπισης Εγκεφαλικών της Ευρωκλινικής Αθηνών και είναι Διευθύντρια της Νευρολογικής Κλινικής με ομάδα συνεργατών νευρολόγων. Είναι ενεργό μέλος του Ευρωπαϊκής Επιτροπής Telestroke του European Stroke Organization.   Έχει ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον για τα νοσήματα του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, όπως το εγκεφαλικό επεισόδιο, η κεφαλαλγία και η σκλήρυνση κατά πλάκας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου International Master in Business Administration (iMBA) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο από το 2016 στο κέντρο της Αθήνας και ίδρυσε την ιατρική εταιρεία NeuroLife το 2017.

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Νευρολόγος, MD

Κανελλόπουλος νευρολόγος

Ο Δημήτριος Κανελλόπουλος είναι νευρολόγος, αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Τορίνο της βόρειας Ιταλίας. Ειδικεύτηκε στη νευρολογία στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός και μετεκπαιδεύτηκε στο βιοϊατρικό βελονισμό από το Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού (2012-2014). Από το 2018 διδάσκει στο ειδικό μετεκπαιδευτικό κέντρο βελονισμού της ελληνικής εταιρίας βελονισμού “AcuScience” στο πρόγραμμα εκπαίδευσης Ιατρών με αντικείμενο τα νευρολογικά/νευροεκφυλιστικά νοσήματα και την αντιμετώπισή/πρόληψή τους μέσω συνεδριών βελονισμού. Έχει αποκτήσει ειδική εκπαίδευση στην ηλεκτροεγκεφαλογραφία και στην ηλεκτρομυογραφία από την Ελληνική Νευροφυσιολογική Εταιρεία. Από το 2015 έως το 2019 εργάστηκε ως επιμελητής της Α’ Νευρολογικής κλινικής  της γενικής κλινικής Metropolitan General, ενώ από το 2019 εργάζεται στην Ευρωκλινική Αθηνών ως επιμελητής της νευρολογικής κλινικής και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Νευρολογικού τμήματος. Συμμετέχει ενεργά στην Μονάδα αντιμετώπισης αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων της Ευρωκλινικής Αθηνών και είναι υπεύθυνος του ειδικού ιατρείου άνοιας και λοιπών διαταραχών μνήμης. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας, όπου παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για την πρόληψη και παρακολούθηση όλου του φάσματος των νευρολογικών νοσημάτων. Είναι ιδρυτικό μέλος της NeuroLife από το 2017 έως σήμερα.

Ιωάννα Χατζή

Νευρολόγος, MD, MSc

Χατζή νευρολόγος

Η Νευρολόγος Ιωάννα Χατζή γεννήθηκε στην Αθήνα και φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής το 2001 και μετά από την ολοκλήρωση της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου ξεκίνησε την ειδίκευσή της στην Νευρολογία στο ΓΝΑ ‘’Γ. Γεννηματάς’’. Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας το 2011 και εργάστηκε ως ειδικός Νευρολόγος και Επιστημονικός Συνεργάτης του ειδικού ιατρείου Πολλαπλής Σκλήρυνσης της Νευρολογικής Κλινικής του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» έως το 2014. Ακολούθησε μετεκπαίδευση στα Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια επί διετία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εργάστηκε επί διετία ως ειδικός Νευρολόγος και επιστημονικά υπεύθυνος του Νευρολογικού τμήματος  στη Γενική Κλινική Metropolitan General  Έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά και ενεργή συμμετοχή με πολλαπλές προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις σε ιατρικά συνέδρια. Από  το 2019  εργάζεται ως επιμελήτρια Νευρολόγος και είναι μέλος της ομάδας άμεσης αντιμετώπισης Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων στη Γενική Κλινική Ευρωκλινική Αθηνών. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Καλλιθέα και είναι ιδρυτικό μέλος της NeuroLife από το 2017.

Γιώργος Καραγιώργης

Νευρολόγος, MD, PhD

Καραγιώργης νευρολόγος

Ο Νευρολόγος Γεώργιος  Καραγιώργης είναι Στρατιωτικός Ιατρός,  πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων. Ειδικεύθηκε στη Νευρολογία στη Νευρολογική Κλινική του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών και στην Α’ Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική του του Αιγινητείου Νοσοκομείου. Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με γνωστικό αντικείμενο την Κεφαλαλγία στο Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη διοίκηση μονάδων υγείας. Έχει πραγματοποιήσει επιστημονικές δημοσιεύσεις και έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισης. Είναι Επιμελητής της Νευρολογικής Κλινικής του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, Επιστημονικός Συνεργάτης της Νευρολογικής Κλινικής της Ευρωκλινικής Αθηνών και εξωτερικός συνεργάτης του Ειδικού Ιατρείου Κεφαλαλγίας του Αιγινητείου Νοσοκομείου. Είναι μέλος βασικός συνεργάτης της NeuroLife από το 2021.

Φώτης Τσίρκας

Νευρολόγος, MD

Τσίρκας νευρολόγος συνεργάτης neurolife

Ο Φώτης Τσίρκας γεννήθηκε στην Νίκαια Αττικής και φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας μετά από εκπαίδευση παθολογίας και ψυχιατρικής στο “Ψ.Ν.Α ΔΑΦΝΙ” και νευρολογίας από το ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς». Έχει ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον και πολύχρονη εμπειρία στην διαχείριση οξέων νευρολογικών περιστατικών και ειδικότερα στο κομμάτι των αγγειακών εγκεφαλικών. Συμμετέχει ενεργά σε παγκόσμια και πανελλήνια συνέδρια νευρολογίας στα πλαίσια της συνεχόμενης ιατρικής εκπαίδευσης. Είναι επιμελητής στη Νευρολογική Κλινική της Ευρωκλινικής Αθηνών και σταθερός συνεργάτης της NeuroLife

Μάρθα Ντάβου

Νευρολόγος, MD

ok1 edit_edited.jpg

Η νευρολόγος Μάρθα Ντάβου εννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Brescia του Μιλάνο. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο «La Sapienza» της Ρώμης, με άριστα, το 2004. Το 2015 απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας στη Νευρολογία, μετά από εκπαίδευση στο Νοσοκομέίο Σισμανόγλειο και Παράρτημα Σισμανογλείου, στο ΓΟΝΚ «Αγ. Ανάργυροι» και ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς. Το Δεκέμβριο 2015 ξεκίνησε μεταπτυχιακό (Master 2ου επιπέδου) στην Παιδονευρολογία, στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης «Tor Vergata».
Από το Φεβρουάριο του 2016 διαθέτει ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή του Περιστερίου.
Από τον Ιανουάριο του 2017 έως τον Φεβρουάριο του 2019 υπήρξε συνεργάτης της
Νευρολογικής Κλινικής του Metropolitan General (πρώην Ιασώ General) και κατόπιν, της Νευρολογικής Κλινικής της Ευρωκλινικής, όπου και παραμένει έως και σήμερα. Είναι σταθερή συνεργάτης της NeuroLife από το 2017.

Πανταζής Κωνσταντίνος

Νευρολόγος, MD

Konstantinos Pantazis_edited.jpg

Ο νευρολόγος Πανταζής Κωνσταντίνος γεννήθηκε στο Άργος και σπούδασε στην ιατρική σχολή Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε το 2014. Εκπαιδεύτηκε στο ΓΝΑ ΚΑΤ και στο ΓΝΑ Γεννηματάς, αποκτώντας τον τίτλο ειδικότητας της νευρολογίας το 2023. Διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στην αντιμετώπιση οξέων περιστατικών, καθώς και αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων έχοντας λάβει μέρος σε πληθώρα θρομβολύσεων και θρομβεκτομών. Ασχολείται επίσης με τη νευροφυσιολογία και το κομμάτι του ηλεκτρομυογραφήματος.

Από τον Σεπτέμβρη του 2023 είναι επιμελητής της NeuroLife.

Μανώλης Δεληγιάννης

Τεχνολόγος Ιατρικών Μηχανημάτων

Δεληγιάννης τεχνικός εγκεφαλογράφου

Ο Μανώλης Δεληγιάννης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Μετά το τέλος των σπουδών του και της πρακτικής άσκησης ως Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων, εργάστηκε για 10 χρόνια σε βιοπαθολογικά εργαστήρια, ενώ παράλληλα εκπαιδεύτηκε ως Τεχνολόγος Ηλεκτροεγκεφαλογράφου. Εργάστηκε στην κλινική ΙΑΣΩ General από το 2003 έως το 2018 ως υπεύθυνος Εργαστηρίου Ηλεκτροφυσιολογίας και στην Ευρωκλινική Αθηνών από το 2019 έως σήμερα στη Νευρολογική Κλινική και το Εργαστήριο Ηλεκτροεγκεφαλογραφίας. Παράλληλα διατηρεί  συνεργασία με ιδιώτες Ιατρούς Νευρολόγους και Νευροχειρουργούς και έχει μακρά εμπειρία με εξειδικευμένες καταγραφές στον τομέα διερεύνησης και χειρουργικής της επιληψίας. Είναι ιδρυτικό μέλος της NeuroLife από το 2017.

Μάριος Κανέλλος

Marketing Specialist

Neurolife_Marios_001β_edited.jpg

Ο Μάριος Ι. Κανέλλος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Αίγιο Αχαΐας. Είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών οπού σπούδασε Πολιτική Επιστήμη και Ιστορία. Στη συνέχεια συνέχισε τις σπουδές του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) και έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο International Master in Business Administration (iMBA). Ο Μάριος έχει εκτεταμένη επαγγελματική εμπειρία σε διάφορους κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του retail, leisure, wellness και online media στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επιπλέον, δραστηριοποιείται ως ιδιωτικός σύμβουλος στον τομέα του μάρκετινγκ. Σήμερα, κατέχει τη θέση του Marketing Specialist στην NeuroLife, όπου συνεισφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία του για την ανάπτυξη και τη διαμόρφωση της επιτυχημένης εικόνας της εταιρείας.

bottom of page